Online logopedie is een logopediebehandeling via het internet. Het vervangt de afspraak die u in de praktijk heeft, waarin er direct contact is tussen u, uw kind en de logopedist. Het contact bij online logopedie verloopt nu via een tablet, telefoon of computer. Zo kan een behandeling altijd doorgaan, ook als er onvoorziene omstandigheden zijn zoals bijvoorbeeld ziekte van degene die met het kind naar logopedie gaat. Uiteraard zorgen we er voor dat u ook digitaal (nieuwe) oefeningen krijgt toegestuurd.

Online logopedie vindt, net als anders, plaats op afspraak. We gebruiken hiervoor een veilige videoverbinding waarvoor u op de computer of laptop niets hoeft te installeren. Als u wilt kunt u op tablet of telefoon een gratis app installeren. Er wordt alleen van u gevraagd een goed werkende internetverbinding te hebben.

Voorafgaand aan de afspraak sturen we u een e-mail met instructies en een link zodat u plaats kunt nemen in onze digitale wachtkamer. De behandelend logopedist zal u toelaten zodra de behandeling kan starten.