Mijn naam is Juliette Spies en ik ben praktijkhouder van Logopedie De Lijn en behandelend logopedist.
In 1993 ben ik als logopedist afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. Direct daarna ben ik gaan werken voor een GGD. Wekelijks bezocht ik scholen voor regulier- en speciaal basisonderwijs. In die tijd is mijn interesse ontstaan voor jonge kinderen die ik ‘puzzeltjes’ noem. Kinderen bij wie naar meer gekeken moet worden dan alleen de spraak- en taalontwikkeling. Steeds meer ging ik ervaren hoe belangrijk het is dat de ouders of verzorgers van de kinderen deelnemen aan de therapie en het belang van samenwerken met andere disciplines.

In 2002 kwam ik dienst bij een organisatie die gespecialiseerd is in Totale Communicatie. In die periode heb ik ervaren hoe belangrijk het inzetten van onder andere gebaren is, als kinderen niet zo makkelijk tot spreken komen. Begin 2008 startte ik Logopediepraktijk Nieuw Rijswijk, zoals de praktijk tot 1 juli 2017 heette. De praktijk groeide al snel uit tot een logopediepraktijk voor kinderen met een wat uitgebreidere hulpvraag. Maar dat neemt niet weg dat ook de kinderen met een eenvoudige hulpvraag van harte welkom zijn binnen de praktijk. Mijn persoonlijke ervaring ligt in de behandeling van jonge kinderen en het begeleiden van hun ouders als de problematiek wat ingewikkelder is. Maar ook het werkgeverschap geeft me inspiratie en laat me groeien.

Ik ben geregistreerd Preverbaal logopedist en Sensorische Informatieverwerkings Therapeut

In een gezondheidscentrum met huisartsen, ergotherapeuten, (kinder)fysiotherapeuten en diëtisten, denk ik dat we de puzzel voor de kinderen die bij ons komen, zo compleet mogelijk kunnen maken.
Ik zie u graag terug in de praktijk!

Juliette

 

Kwaliteitsgeregistreerd tot 01-09-2027  in het Kwaliteitsregister Paramedici nr. 69900418291